Tuesday, January 31, 2012

The Zenith Hotel : 2

Mari kita review lagi apa yang ada kat dalam hotel ni. Sorry banyak-banyak sebab gambar terlampau-lampau banyak. 



Yang penting iron tu. Bukan baju putih itu :) Jadi tak payah bawak iron pun takpe, mereka dah sediakan siap-siap.



Kami bukak lagi dalam drawer tu kan, nah! Semua ni, untuk anda gunakan dengan sewenang-wenangnya mengikut keperluan anda.



Hair dryer kaler pink lagi. Comey pulak kan?



Taraaaa! Memang menjadi kesukaan hati.



Gambar ni sepatutnya dipostkan dalam entry sebelum ni, yakni selepas gambar jug air tu. Tapi saya snap secara rambang, jadi tak ikut turutan la. Ini semua untuk buat air. Kalau suka boleh guna, saya jarang buat air kat hotel.



Lo lo lo.. remote control siap letak kat dalam bekas lagi.



Ini kerja kami, eh tak urmm saya sorang aje, sebab kawan baru aje timbang berat dia. Saya suka sebab berat badan naik. Alhamdulillah. Mulanya ingat 50kg, tapi rupanya adalah dalam 47/48 je. Tapi syukur la. Memang target nak naikkan berat.



Meja di tengah-tengah katil. Semua benda nak diceritakan. hu hu hu.



Ini 'kunci' bilik. Kad ni lah yang kita perlu gunakan untuk naik lif tu.



SASICC di waktu malam. Nampak tak bangunan yang tepi tu? Sebelah kiri, aiseh tak berapa nampak pulak. Itu hotel Zenith. Dekat aje kan dengan SASICC, jadi senang kami berulang alik masa karnival hari tu.




Lif dia


Bila malam saya bercahaya. Cantik kan tangga ni.



Malam tu kami kendurikan Krushers. Senang je nak buat ni, amik aiskrim letak biskut oreo. Siap. Rasanya macam tu la lebih kurang cara membuatnya.







Time nak balik, kami masuk dalam toilet. Eh eh. Cantik sangat kan?

Urmm.. tak sangka pulak siap review satu hotel ni. Kiranya korang tak payah bukak web site zenith la, tengok aje gambar kat sini. hi hi hi. Kalau sesiapa yang pergi zenith nanti, tentu dah tak surprise kan. Oh sorry, saya dah bongkarkan apa yang ada kat dalam bilik tu. Sebenarnya seronok jugak kalau pergi hotel yang tak pernah kita pergi. Memang ada unsur-unsur surprisee! Tapi best bercerita kalau hotel tu lain dari yang lain. Boleh kita kongsikan dengan orang lain :D

Tamated



1 comment:

Terima kasih atas pandangan.