Saturday, February 11, 2012

Betak

Betak atau dalam bahasa standardnya adalah slow nak macam nak mati. Cuba nak upload gambar, tapi tak berjaya. Tak banyak pun, nak upload dua aje dulu. Lepas tu tinggal pergi buat keje. Bila datang balik, tengok-tengok satu pun masih tak terupload. Grrr! Kalau bukak blog orang lain kan, gambar tak nampak, yang nampak screen kosong aje. hi hi hi. Sukanya sayaaa!! [padahal geram giler, urmmm rasa nak makan aiskrim, eh dari semalam rasa nak makan aiskrim, dah lama tak beli. tetiba pulak cerita pasal aiskrim] Oleh itu, marilah dan lebih baik pi layan Afiq tak adalah rasa eee, kalau dengan Afiq rasa geram sebab dia comey! :)


Ni rupa dia, nak loading punyalah laaaammmmm baaaattt
Cek dalam mesej celcom kan, dia cakap : Dear customer, you have exceeded your usage limit of 5GB/mth . Get additional volume now to continue enjoying ur broadband svc at its current speed. Send BROADBAND VOL to 22188.

Mungkin ini kot punca dia line jadi amat betak. Ok fine!

1 comment:

  1. broadband aku pun sama la Aida.

    oh.. betak tu makna slow.... o.. baru tahu :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas pandangan.