Saturday, April 7, 2012

2 :: Festival Pelamin & Rias Pengantin 2012

Lambat benor nak dapat continue siri 2 untuk FPRP 2012 nih. Pening sikit sebab dah tak ingat gambar mana yang last diabadikan di sini :)

Ok, kita sambung jelajahan kita di festival pengantin ni.



Berani tak nak buat pelamin macam ni? Ha aa aa, ada berani?



Kek tipu-tipu. Satu kampung makan pun tak habis nih, kena panggil jiran kampung datang makan.



Zaman sekarang dah ke depan. Hantaran dah mula diletakkan atas rak macam tu, tapi rak cantik la. Siap bertingkat-tingkat lagi.



Pelamin bunga sakura. Cantik kan? Banyak benor bunga dia. Kecik-kecik, warna cantik.



Salah satu persalinan untuk pengantin. 



Sama je dengan gambar kat atas. ki ki ki.



Pelamin yang lain pulak. Masih ada bunga sakura.



Hadapan pelamin ni macam takde la berbolok sangat. [bolok = serabut].



Bantal untuk perhiasan di tepi pelamin. Cantik, putar-putar bunga dia.




Hantaran dia. Serba merah dan putih.



Yang ni sepatutnya dengan pelamin lain, tapi dah terupload. Kire ok je lah. Pelamin yang ni cantik sangat. Sebab nampak macam eksklusif gitu. Err, betul ke eja eksklusif macam ni? Macam terbelit aje. hu hu hu.



Hantaran macam kat atas jugak. Letak atas rak bertingkat, jimat ruang.

Ok, nanti kita sambung siri 3 eh. Mungkin saya akan upload dalam masa yang terdekat. Bukan apa nanti lupa, dah tercerita pasal benda-benda lain. Nanti terperap la semua pelamin ni dalam folder. Weee!




1 comment:

  1. tgk kat 'like' tu.. haha.. ada kat situ fb akak

    mimie nong Andy

    :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas pandangan.