Tuesday, April 3, 2012

GREEN CARPET

Benda yang orang tak sukalah mereka-mereka ni buat. Setakat nak post 'hai saya blogwalking kat blog awak eh'. Aku masih dapat menerimanya lagi, tapi bila dah dipesan elok-elok, masih lagi iklan benda-benda mengarut. Makin menjadi-jadi. Malu la sikit. Amik cermin pandang muka. Nilai balik semua benda yang kamu buat. Elok atau tidak. FIKIR!

Memang geram sangat-sangat. Lebih baik takde chatbox aka Green Carpet kat sini. Aman pun aman.

Tak tahulah lepas ni nak pasang balik ke tak GC ni. Tengoklah dulu. hu hu hu.

Sekian.



2 comments:

  1. cis..cis..cis.. suka iklan menda2 yg ntah apa2 kan.. akak pon x suka

    ReplyDelete
  2. NONG ANDY :
    tula pasal. sakit ati pulak. .huhuhu

    ReplyDelete

Terima kasih atas pandangan.