Tuesday, July 3, 2012

Cerita Lama

Masa : 4.54 pagi
Sumber : Kotak emel [gigih mencari tadi dalam lambakan emel]
..........


As salam ….

Blk jee keje… terus on laptop dgn tekad nak meneruskan usaha mencari tiket murah ke
****** tanpa jemu,
tanpa memikirkan anak2 ku yg kelaparan nak makan ( mak sapaa la ni kannn )sehingga
pukul 11.00 mlm.
Kantung mataku dah letih mengadap laptop & click benda yg sammmaaaa ~ AirAsia~.
Akhirnya buat keputusan kibar bendera putih sbb nak tidoo.

Tp sempat kunci jam ( set alam kat hp jeeeee )konon2 nak cuba time subuh.
Set 2.30…nasib baik boleh sedar pulak….excited ni hehheeeee
Misi pencarian pun bermulaa…ohhh bagus, linenya kurang bz…ni yg buat lagi
bersemangat.
Akhirnyaaaaaa…….alhamdulillahhhhhhh, niat ke ********** dipermudahkannn olehNYA

Perghhhhh….x sangka cubaan nak terjah line Airasia time Subuh , berbaloii.
Tp ada additional Rm 10 sbb guna kad kredit sbb Mb2u sampai kul 12 tgh mlm jeeeee.
X pe laaaahhhhh….rm 10 tu skit jeee kalau nak kira masa yg habis 5-6 jam di waktu
puncak &  gerenti x boleh dpt masuk ,kan…heheeeee.
Dapat tiket RM 116 , still murah lagi kan….
Yuk kita menabungggggggg dr skrgggggg……

................

Dah lama nak post tulisan ni. HEHEHE.
Emel ni dapatnya pada 16 Feb. 2012 yang lalu. Tapi masa sangat suntuk, diri sendiri agak sibuk dengan kerja yang berlambak bertambungg kat pejabat. Jadi tak sempat nak cakap 'senyum sorang-sorang tau bila baca emel ni. tak sangka [******* you know who you are] ada bakat menulis yang cukup baik. sebab saya boleh rasa dan bayangkan semangat dia tu'. Berbaloi sungguh noo bangun menggugel airasia.


3 comments:

  1. NONG ANDY :
    hahhaha. kan? tetiba je cite ni.

    ReplyDelete
  2. Aduiiii!!!
    Malunyaaa...Cik Abang pun gelak besar baca entry ni..hhahahahahaa.

    ReplyDelete

Terima kasih atas pandangan.