Monday, July 2, 2012

Surat Terbuka Untuk Isnin

Seperti di bawah ya.
  • Sangat mengantuk! terasa di awangan. Bila bercakap dengan kawan-kawan, macam mamai je
  • banyak masa dihabiskan untuk membelek surat khabar secara online. Buka satu page kepada page yang lain
  • pecah 4 mesin ATM, dapat RM1.17juta tu. Banyak giler rupanyan duit dalam atm machine tu. Selama ni tak pernah nak ambil tahu berapa jumlah duit dalam atm.
  • baby kena dera, dahla patah-patah tubuh comel baby tu. kesian! apalah dosa budak kecik tu eh!
  • pelajar USM palsukan sijil akademik. whoaa~! giler terel ar boleh palsukan semua nih, dapat duit poket lagi. memang jalan mudah untuk menuju kepada kemewahan. Cerdik tetapi menyalahgunakan kecerdikan
  • Dahla bercerita pasal berita yang dibaca, nanti penuh dengan berita semasa yang memang berlambak-lambak tu
  • Saya masih sleeeppy
  • Oh ya! tadi kan masa duk baca-baca paper. Terjumpa ini.. ayat 'bidadari'. Terus kat dalam kepala, eh macam pernah tulis je pasal bidadari ni. Terus belek MPS ni.

Kosmo 2 Julai 2012

Tulisan sendiri pada 29 Jun 2012
  • Eh eh, sama la pulak ayat kita. NGEEE~! malu pulak bila mengada-ngada buat ayat perasan macam ni. Lepas tu tulis dalam blog. HAHAHA. Ek eleh lu!
  • Malam tadi rupanya Final Euro 2012. Langsung tak ikuti pasal bola nih, tapi dah terbukak tv tadi terus layan la sampai habis. Spain 4 - Italy 0. 
  • Kereta masih tak di service sampai sekarang. Padahal patutnya kena service pada 6 Jun yang lepas, tapi tu la. bertangguh tertangguh kan dah rugi. Rugi masa. Ah dah start nak bebel pada diri sendiri. HIHIHI
  • Rasa nak makan pizza, rasa nak makan kentaki. Tapi kentaki baru ni pedas sangat la. Tak tahan. Kembalikan lah kentaki yang spicy yang biasa tu. HUHUHU. Pelisss! [tetiba rasa benci tengok ejaan pelisss macam ni, gedik jerk!]
  • nanti dah ada masa yang banyak, boleh jalan-jalan ke blog orang lain pulak
  • ok, idea dah kering
Tajuk dengan isi macam tak sama je, ini bukan surat. HAHAHA


1 comment:

Terima kasih atas pandangan.