Tuesday, August 28, 2012

Baliklah

Satu malam, saya belek buku. Belek punya belek, sampai la ke page ni. Baca ayat kat atas. Lepas tu baca ayat bertulisan putih tu. Eh eh, terus tersenyum sensorang bila tengok ayat tu. Terus tangkap gambar TAPI tak ada la terus masukkan dalam blog, sebab banyak lagi cerita lain yang nak diceritakan. Kerana itu la cerita ni, lambat la sikit diabadikan di sini. Nak juga guna ayat berabadi la apa la. 

Errr, tak boleh blah sungguh bila tengok word 'baliklah' tak kira la kat mana-mana pun kan, MESTI TERINGAT kat url blog MPS ni. Teringat kat interview yang dibuat kat dalam MPS ni beberapa tahun yang lalu : 1.0.0


2 comments:

  1. ohohoho.. dah baca interview tu hehehe...

    ReplyDelete
  2. NONG ANDY:
    mengarut je interview merapu tu. tapi dulu tak pula rasa merapu. HAHAHA

    ReplyDelete

Terima kasih atas pandangan.