Sunday, November 25, 2012

Terkini

Selepas letak tajuk Semasa, kita letak tajuk terkini la pulak. HEHEHE. Sekarang ni, tengah gigih nak upload semua dokumen untuk diwar-warkan kepada semua pengajar pasal jadual. Gigih giler rasanya buat kerja di jam 4 pagi ni. Tapi tak payah la nak kagum sangat bila dengar 4 pagi tu. Nak buat macam mana, terlena lalu terjaga lantas mata menjadi segar dan gebu, eh teringat pulak akan kerja yang masih belum dilangsaikan. Padahal dah plan nak buat tadi, tapi dah terkrohhh zzzz, nak buat macam mana kan?

Sekarang ni juga, konvokesyen masih berlangsung. Hari ni dah last day la. Mintak dipercepatkan dan dipermudahkan lah untuk majlis ini. Sebab kalau cepat siapnya, ooo bolehlah rehat pulak. HIHIHI.

Urmmm, banyak benda nak dikongsi tapi masa masih belum lapang. Eh, masa lapang je, tapi diri ini masih belum berkesempatan. 

Dan juga, terima kasih dan syukur atas semua kurnia dan nikmat-nikmat yang Allah telah berikan kepada diri ini. Alhamdulillah.

Kadang-kadang perasan tak, Allah ni sayang hamba-hambaNya, kita je yang kadang-kadang terbuta hati terbuai dengan perasaan.

Abaikan ayat berbunga ros di situ eh :)

Cukup-cukup sudah, cukup sampai di sini saja. Nanti kita sambung balik eh.

Jaga diri hiasi peribadi dengan iman.

Amin


No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas pandangan.