Tuesday, December 18, 2012

Gatal!

Beberapa hari sebelum ni, saya buat kerja-kerja pembersihan. Mana gambar yang saya rasa tak perlu, maka sudah selamat saya tanam kat dalam tanah. Mana-mana gambar yang redundant, saya nyahkan salah satunya. Tinggal satu dahla sebab buat apa upload dua kali kan? Rupanya saya SILAP! SILAP BESORRR WEH! Saya perasan, gambar kasut saya dah bertukar kepada NO ENTRY. Seolah-olah macam tu la.Bila jadi macam tu, saya sedar mana silap saya. Lantas saya betulkan semula. Saya upload semula gambar profile ni. Lepas tu saya edit sikit sebab bila save dia tak berubah. Lama-kelamaan, saya berjaya! Rasa nak menjerit ajer sebab dah sukses. Kusangka hujan hanya turun di malam hari, namun aku silap menduga. Hujan turun tak tentu masa rupanya. Rupanya [lagi] ada lagi gambar lain yang telah saya nyahkan. Sepatutnya gambar itu perlu ada di dalam perut MPS ni. Sebab senang nak rujuk. Nak tak nak, saya kena upload balik. Nasib saya baik sebab saya memang suka buat benda-benda macam nih. Tegar memang tegar. Kalau tak berjaya, memang i isytihar perang dengan u MPS! I nekad kali ni. Ok, MPS ni tak salah. Tangan ni yang gatal duk buat pembersihan tanpa notis. Ahh!! Sabar eh, InsyaAllah akan ku pastikan ianya akan kembali OK! ®

2 comments:

  1. hihi..biasalh tu sesekala mmg gatal tangan....haha.....

    ReplyDelete
  2. UMMI KHALISH:
    ini takde kerja cari kerja ni. huhuhuhu

    *gatal tangan dapat duit takpelah jugak. hehehe

    ReplyDelete

Terima kasih atas pandangan.