Tuesday, January 15, 2013

Kebetulan Ketentuan

Petang semalam, saya surf internet. Buka fb. Dalam ralit melihat news feed tu kan, ternampak ini. 



Mula-mula baca perenggan yang pertama tu kan. Eh macam teka teki je.

Saya baca perenggan ke dua. Eh, macam pernah nampak aje cerita pasal lori sampah ni.

Saya klik see more ...

Ini ceritanya yang penuh.



Errr, saya terus teringat kat entry saya yang tak sempat nak dihabiskan yang saya tulis pada Ahad lalu [pandang entry bawah. HAHAHA]. Padahal ini kebetulan je. Eh ketentuan :) Korang mesti pernah juga kan alami benda ni. Kiranya ini penyambung la bagi entry yang tergantung tu. Boleh ke macam ni? Boleh je la, sebab post dia lagi best. HEHEHE.



No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas pandangan.