Sunday, May 12, 2013

Keyboard Beku


Keyboard memang lah beku. Berada di depan papan kekunci. Namun tiada apa-apa yang boleh dikarang. Saya membelek album yang menyimpan gambar  2013 dan sisa-sisa album campur di tahun sebelum 2013. p/s: Gambar lama yang ada dalam simpanan saje la upload sebab nampak cantik. Entah page apa saya buka. Tak sure motivasi pasal apa. Sebab dah lama sangat tu.

Menulis memerlukan idea bagi menghasilkan satu penceritaan. Sejak laptop mengalami masalah, saya turut terseret berada di dalam zon lemau. HUHUHU. Lemau ar nak menulis. 

Nanti lah, nanti lah bila saya dah dapat semangat baru boleh lah saya berkongsi cerita. Semangat tak kan datang bergolek. Ianya datang dengan azam di hati.

Noktah.

2 comments:

  1. Aida... keyboard akak tak beku... idea akak yg sebenarnya beku hehe....

    ReplyDelete
  2. patutlah lama tak berisi my story tu :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas pandangan.