Monday, June 10, 2013

Status

kepala terasa berat. Semakin memberat semakin kelam. Lalu.. HAHAHA. Ok, dalam kepala nak buat cerita dongeng. Tapi macam melampau.

Kelapa. Eh kelapa pulak. Kepala lah. Kepala, agak tepu sedikit. 

Dalam banyak-banyak benda yang perlu dirunsingkan.

Saya memilih untuk merungsingkan perihal ini.

Saya dah stuck hampir berminggu-minggu lamanya di level 147. Candy crush grr!

Kenapa ar level ni kejam sangat oo? Errr, atau pemain dia yang fail? HAHAHA.

Nantilah, saya yakin akan berjaya.

Errr, sebenarnya nak memblogkan perihal macam-macam yang lain. Tapi internet connection masih lagi gagal untuk disambungkan. Entah macam mana saya perlu settingkan ia kat laptop. Oh!

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas pandangan.