Sunday, July 14, 2013

Merdu

Week-end baru-baru ni, tak sure hari Jumaat atau Sabtu. Dan tak kepastian juga tertengok cerita apa/talk show apa. Masa ending tu, dia ada siarkan video clip Asmaul Husna. Masa mula-mula dengar, saya ingatkan suara Heliza Helmi tu. Namun, sangkaanku silap rupanya. Suara serius sedap. Merdu macam kena aje dengan alunan Asmaul Husna ni. Bila dah tengok-tengok. Ok, rupanya Sharifah Khasif. Saya postkan video ni sebab suka dengar suara dia dalam ni. Dah la video clip ni cantik. Suka dress putih yang dia pakai. Super lawoo!


Asmaul Husna - Sharifah Khasif (Official Video Original HD)

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas pandangan.