Monday, November 11, 2013

Tegar - Pantaskah Surga Untukku

http://www.youtube.com/v/_BXoDFT5bvo?version=3&autohide=1&autohide=1&showinfo=1&feature=share&autoplay=1&attribution_tag=yFIBk_KcPL0cjHgSAImWEA

Hari ini rasa sangat bersyukur. Err, bukan maksudnya semalam tak bersyukur. Tapi hari ini lebih rasa happy. Walau masih lagi dalam proses nak selesai itu ini. Biasalah kalau cakap pasal kerja memang lelah. Ok, malam ni nak share satu lagi dari Tegar - Pantaskah Surga Untukku. Kalau tengok lirik dia dalam video ni kan, memang terasa kat tulang putih. Namun, apakan daya. Tak tahulah kenapa. Video ni tak nak keluar. Dah berapa kali dah saya klik share tu, tapi entah lah. Esok pagi lah nanti saya edit semula. Sebab nak sangat share lagu ni, maka rela lah walau macam ni keadaan dia. HAHAHA! Sementara masih ada kelapangan ni, maka gunakanlah sebaiknya.


No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas pandangan.