Wednesday, June 11, 2014

Header Baru

Chop! Semalam kan. Bosan-bosan. Saya buat header baru. Banyak kali upload, memang banyaaaaak kali sangat  upload dan banyak kali juga saya edit. Sebab saya tak terer sangat bab-bab menggunakan font yang sesuai, warna yang cantik, or kombinasi apa yang perlu saya cuba dan cuba. Mula-mula kan, header tu berwarna kuning. Lepas dah upload, urmm nampak aneh suram. Lalu ditukar kepada warna grey. Bila dah ok, nampak macam plain la pulak. Lalu tadi saya edit lagi tambah bentuk LOVE kecil. Saya rasa macam 'urmm ok dah ni, nampak macam simple tapi aku suka'. Wah, kekdahnya puji header sendiri. LOL!

Entry simple sebab saya curi-curi menulis. haha


No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas pandangan.